Popusti do -70%
Black Friday - Cyber Monday - eShop

Odštevamo do črnega petka!

mesecev
dni
ur
minut
sekund

Sodeluj v nagradni igri in pojdi v žreb za odlične nagrade. 3. decembra bodo znani srečneži, ki prejmejo NAGRADE. Katere, pokukaj spodaj. Ujemi izdelke z omejeno zalogo in najboljšimi POPUSTI prvi!

Sodeluj v nagradni igri puscica

Nagrade

sesalnik electrolux

1 x Baterijski ročni in talni sesalnik Electrolux

Kombinirani ročni in talni baterijski sesalnik, ciklonsko filtriranje, 2 hitrosti

Mešalnik Electrolux

1 x Mešalnik Electrolux EKM4610 - kuhinjski robot

Mešalnik Electrolux - Močan motor za hitro
in enostavno peko

Bon v vrednosti 100 €

1 x bon v vrednosti 100 € za nakup v spletni trgovini
Petrol eShop

Nagrada bo izplačana na Petrol klub kartico ali darilno kartico Petrol ali v obliki Zlatega bona

Mesečne potrebščine

6 x paket
dvomesečne zaloge
dnevnih potrebščin

Paket vsebuje 3 x Persil Discs, 3 x Silan Supreme,
2 x Somat Gold gel

Terme Krka

Kopanje za celo družino
- 6 celodnevnih kart
v zdravilišču Terme Krka,

Vstopnice
veljajo do
15. 12. 2020

puscica

Sodeluj v nagradni igri, osvoji nore nagrade in prejmi link do skrite BLACK FRIDAY ponudbe.

Nagradna igra je zaključena. 3. decembra bodo znani srečneži, ki prejmejo NAGRADE in bodo objavljeni na tej spletni strani.

Nagrajenci

IME PRIIMEK NAGRADA
VESNA PUC KUKEC Baterijski ročni in talni sesalnik ELECTROLUX
DEJAN TEKAVEC Mešalnik Electrolux EKM4610 - kuhinjski robot
KATJA BRAČKO 1 x bon v vrednosti 100 € za nakup v spletni trgovini Petrol eShop
CENE ROJC Paket dvomesečne zaloge dnevnih potrebščin
MATIC UDOVIČ Paket dvomesečne zaloge dnevnih potrebščin
JASMINKA MUSIC Paket dvomesečne zaloge dnevnih potrebščin
TANJA LAJOVIC Paket dvomesečne zaloge dnevnih potrebščin
BOSTJAN MURKO Paket dvomesečne zaloge dnevnih potrebščin
ANA VANIČ Paket dvomesečne zaloge dnevnih potrebščin
NIKI KOZODERC 6 celodnevnih vstopnic v zdravilišču Terme Krka

Preberi več

Črni petek ali Black Friday je danes pravi nakupovalni praznik, katerega začetki segajo že v leto 1924. Vsak prvi petek po zahvalnem četrtku, ki ga Američani praznujejo v novembru, so v številnih trgovinah kupcem na voljo različni popusti. Torej, ne pozabi na letošnji 29. november, ko bo tudi pri nas Black Friday z odličnimi popusti.

Kako se je začel Black Friday?

Ali si vedel, da je imel črni petek v svojih prvih povojih negativen prizvok? To je bil dan, ko so se ga bali prav vsi policisti v Ameriki, saj je na ulicah zaradi nakupovanja zavladal pravi kaos, marsikateri Black Friday pa je minil tudi v znamenju nasilja.

Številni popusti, ki so na črni petek privabljali kupce, so bili glavni razlog, da so mnogi izmed njih že dolgo pred odprtjem trgovin čakali na svojo priložnost. Črni petek je že od nekdaj predstavljal tudi uvod v predbožično nakupovanje, zato so takšna in drugačna darila v tem času na prvem mestu nakupovalnega seznama.

Da pa le ni vse tako črno, kot se je to morda na prvi pogled zdelo, so poskrbeli trgovci, ki so za črni petek predstavili svojo razlago. Ime Black Friday so razlagali s podatkom, da je to dan, ko so začele trgovine ustvarjati profit, zaradi česar so bilance pisali s črnim pisalom in ne več z rdečim, ki je predstavljal izgubo.

Črni petek je priložnost za decembrska darila

Ne glede na to, da začetki črnega petka segajo še v prejšnje stoletje, pa je črni petek najuspešnejši prodajni dan trgovcev v letu šele od leta 2003 naprej. Black Friday oziroma črni petek vsako leto spremlja velika gneča in izjemni popusti, saj črni petek danes velja za neuradno otvoritev praznične nakupovalne sezone, kjer lahko kupci poiščejo tudi različna darila za decembrska obdarovanja.

Po nekaterih podatkih povprečen kupec v prazničnem obdobju zapravi 500 EUR. Od tega porabi dobrih 300 EUR za darila družinskih članov, ostalo pa je namenjeno nakupu hrane in za darila svojim prijateljem, ki jim potrošniki v povprečju namenijo 50 EUR. Številni popusti, ki jih ponuja črni petek, omogočajo, da lahko darila kupijo tudi vsi tisti, ki bi si jih sicer težje privoščili. In kaj je bolje kot to, da so ti darila na voljo po izjemno ugodnih cenah?

Tudi spletna trgovina Petrol eShop vam na Black Friday ponuja odlično ponudbo z izjemnimi popusti

Black Friday je bil sprva namenjen le nakupovanju v trgovinah, z razvojem svetovnega spleta pa je tudi spletna trgovina poskrbela za popuste na Black Friday. Spletna trgovina je odlična rešitev, če ne maraš gneče, ti primanjkuje časa ali pa enostavno obožuješ nakupovanje iz naslonjača.

Zato ne spreglej odlične ponudbe na črni petek, ki ti jo ponuja tudi spletna trgovina Petrol eShop. Popusti, ki so ti na voljo, so prava priložnost, da poceni kupiš številne izdelke za decembrska darila, ob tem pa izkoristiš še brezplačno dostavo na več kot 300 bencinskih servisov. Ne pozabi! Popusti, ki ti jih na Black Friday ponuja spletna trgovina eShop, so na voljo že ob polnoči, zato se nanje pripravi že kakšen dan prej.

Cyber Monday oziroma kibernetični ponedeljek je super priložnost za poceni spletne nakupe, ki potekajo vsako leto na prvi ponedeljek po črnem petku. Letos nas bo Cyber Monday razveselil 2. decembra, to pa bo tudi prava priložnost, da kupiš božična darila za svoje najbližje.

Kibernetični ponedeljek je mlajša različica črnega petka

V zadnjih letih se je črni petek razvlekel kar v cel konec tedna, ko se nakupovalna mrzlica in številni popusti zaključijo na kibernetični ponedeljek oziroma Cyber Monday. Kibernetični ponedeljek so si leta 2005 izmislili ameriški spletni trgovci, kot neke vrste protiutež večjim trgovinam, v katerih so bili do tedaj na voljo le popusti in razprodaje na črni petek.

Zaradi nizke hitrosti interneta sprva spletna trgovina na kibernetični ponedeljek ni dosegla takšnih vrednosti kot jih danes. Ker pa je spletna trgovina vedno bolj priljubljena, ni nič nenavadnega, da je postal kibernetični ponedeljek v nekaterih državah prodajno celo uspešnejši od črnega petka.

Spletna trgovina je na kibernetični ponedeljek zaradi razvoja mobilne tehnologije zelo priljubljena

Prednosti spletne prodaje pa so hitro prepoznali tudi večji trgovci, zato so mnogi od njih na Cyber Monday razširili svojo ponudbo tudi v spletno trgovino. Danes boš težko iskal izdelek, ki ga spletna trgovina ne bi ponujala, vse skupaj pa je z razvojem mobilne tehnologije postalo toliko bolj dostopno in enostavno, ne glede na to ali gre za kibernetični ponedeljek ali ne. Spletna trgovina je na Cyber Monday svojim kupcem sprva ponujala le izdelke elektronike in računalništva, v zadnjih letih pa so na voljo izjemni popusti tudi za številne druge izdelke.

Popusti in akcije na Cyber Monday so tako za številne kupce izjemno priljubljeni, saj je spletna trgovina za marsikoga že del vsakdanjika. Prednosti, ki jih ponuja spletna trgovina in kupovanje v njej, so za marsikoga odločilnega pomena tudi na kibernetični ponedeljek. Popusti namreč niso edina prednost, ampak lahko na Cyber Monday nakupuješ tudi popolnoma brez stresa, gneče in z veliko mero zadovoljstva izbereš darila za božično obdarovanje.

Zanimiva darila ti na Cyber Monday ponuja tudi spletna trgovina Petrol eShop

Tudi spletna trgovina Petrol eShop ti na kibernetični ponedeljek nudi odlično ponudbo z izjemnimi popusti za številne izdelke.

Če se želiš izogniti nakupovanju božičnih daril v zadnjem trenutku, potem je spletna trgovina Petrol eShop na Cyber Monday prava izbira. V njej boš dobil odlične ideje za darila, izjemni popusti pa bodo bistveno pripomogli k temu, da boš prihranil tudi nekaj denarja in energije. In med katerimi izdelki lahko izbiraš?

Tudi, če ne iščeš izdelkov elektronike, so popusti na kibernetični ponedeljek oziroma Cyber Monday dovolj mamljivi, da pobrskaš tudi po ostali ponudbi, kjer boš zagotovo našel zanimive izdelke za darila. Še posebej so v tem času iskane in zanimive igrače za otroke različnih starosti, ki jih za darila v tem času izročajo otrokom trije decembrski dobri možje. To pa ni vse, kar ti je na voljo za decembrska darila. Spletna trgovina ti na Cyber Monday ponuja tudi druge izdelke s popusti, na primer gospodinjske aparate, opremo za avto, športno opremo in še mnogo drugega.