Popusti do -70%
Black Friday - Cyber Monday - eShop

Nagradna igra je zaključena. 3. decembra bodo znani srečneži, ki prejmejo NAGRADE in bodo objavljeni na tej spletni strani.

NAGRADE

Electrolux Pure Q9, PQ91-40GG, 2v1

1x Electrolux Pure Q9, PQ91-40GG, 2v1

Pokončni sesalnik z vrtljivo glavo bo dosegel tudi najbolj skrita mesta vašega doma. Ponaša se tudi z ločljivim delom priročnega ročnega sesalnika.
 

Electrolux PD82-Anima- na vrečko

1x Electrolux PD82-Anima- na vrečko

Eden najtišjih sesalnikov na trgu z samo 57dB bo pustil spati tudi največjim občutljivcem. Samodejno zaznavanje vrste tal pa omogoča učinkovito čiščenje brez napora.

SuperCard Black 25 €

1x SuperCard Black 25 €

Vse kar si želite. Kartico lahko unovčite v več kot 700 trgovin in spletnih trgovin. Preverite kje na www.supercard.si.

SuperCard Otroška 25 €

1x SuperCard Otroška 25 €

Pravo družinsko veselje. Kartico lahko koristite pri več kot 30 partnerjih. Preverite kje na www.supercard.si.

SuperCard Gourmet 25 €

1x SuperCard Gourmet 25 €

Gurmansko razvajanje z vse okuse. Kartico lahko koristite v več kot 60 gostiščih. Preverite kje na www.supercard.si.

1x Darilni bon Donum Sava Hotels

1x Darilni bon Donum
v vrednosti 20€ za koriščenje v Sava Hotels

Najboljši ponudniki zbrani v Petrolovih Donum paketih. Vse preverite tukaj.

1x Darilni bon Donum Terme Čatež

1x Darilni bon Donum
v vrednosti 20€ za koriščenje v Termah Čatež

Najboljši ponudniki zbrani v Petrolovih Donum paketih. Vse preverite tukaj.

1x Darilni bon Donum RTC Krvavec

1x Darilni bon Donum
v vrednosti 20€ za koriščenje na RTC Krvavec

Najboljši ponudniki zbrani v Petrolovih Donum paketih. Vse preverite tukaj.

Paket 10 Kav na poti

3 x Paket 10 Kav na poti

Kaj je boljšega kot najbolj okusna Kava na poti? In to kar 10x!
 

Avtopranje

3 x Avtopranje

Za brezhibno čistočo in zavidljiv sijaj vašega vozila. Avtopranje po vaši izbiri.
 

puscica

Sodelujte v nagradni igri, osvojite nore nagrade in prvi ujemite VIP POPUSTE z omejeno zalogo!

Nagrajenci

IME PRIIMEK NAGRADA
ĐON PERZEFAJ Electrolux Pure Q9, PQ91-40GG, 2v1
ALEKSANDER HUZJAN Electrolux PD82-Anima- na vrečko
JASMINA UDOVČ 1x SuperCard Black 25 €
PETRA DOLES 1x SuperCard Otroška 25 €
SILVA VRANIČAR 1x SuperCard Gourmet 25 €
KATJA NAVERŠNIK 1x Darilni bon Donum v vrednosti 20€ za koriščenje v Sava Hotels
ESMA KOZLICA 1x Darilni bon Donum v vrednosti 20€ za koriščenje v Termah Čatež
VASVIJA OMANOVIC 1x Darilni bon Donum v vrednosti 20€ za koriščenje na RTC Krvavec
ROK REMI 1 x Paket 10 Kav na poti
TJAŠA ČUFER 1 x Paket 10 Kav na poti
ROK KOŠIČ 1 x Paket 10 Kav na poti
INES MAŽIČ 1 x Avtopranje
GAŠPER STRADAR 1 x Avtopranje
BLAZE VAGNER 1 x Avtopranje

Upravljavec vaših osebnih podatkov je Petrol d.d., Ljubljana, ki bo osebne podatke, navedene na tem obrazcu (ime, priimek, elektronski naslov) obdeloval za namene izvedbe nagradne igre. Več-->

Preberite več

Črni petek ali Black Friday je danes pravi nakupovalni praznik, katerega začetki segajo že v leto 1924. Vsak prvi petek po zahvalnem četrtku, ki ga Američani praznujejo v novembru, so v številnih trgovinah kupcem na voljo različni popusti. Torej, ne pozabite na letošnji 27. november, ko bo tudi pri nas Black Friday z odličnimi popusti.

Kako se je začel Black Friday?

Ali ste vedeli, da je imel črni petek v svojih prvih povojih negativen prizvok? To je bil dan, ko so se ga bali prav vsi policisti v Ameriki, saj je na ulicah zaradi nakupovanja zavladal pravi kaos, marsikateri Black Friday pa je minil tudi v znamenju nasilja.

Številni popusti, ki so na črni petek privabljali kupce, so bili glavni razlog, da so mnogi izmed njih že dolgo pred odprtjem trgovin čakali na svojo priložnost. Črni petek je že od nekdaj predstavljal tudi uvod v predbožično nakupovanje, zato so takšna in drugačna darila v tem času na prvem mestu nakupovalnega seznama.

Da pa le ni vse tako črno, kot se je to morda na prvi pogled zdelo, so poskrbeli trgovci, ki so za črni petek predstavili svojo razlago. Ime Black Friday so razlagali s podatkom, da je to dan, ko so začele trgovine ustvarjati profit, zaradi česar so bilance pisali s črnim pisalom in ne več z rdečim, ki je predstavljal izgubo.

Črni petek je priložnost za decembrska darila

Ne glede na to, da začetki črnega petka segajo še v prejšnje stoletje, pa je črni petek najuspešnejši prodajni dan trgovcev v letu šele od leta 2003 naprej. Black Friday oziroma črni petek vsako leto spremlja velika gneča in izjemni popusti, saj črni petek danes velja za neuradno otvoritev praznične nakupovalne sezone, kjer lahko kupci poiščejo tudi različna darila za decembrska obdarovanja.

Po nekaterih podatkih povprečen kupec v prazničnem obdobju zapravi 500 EUR. Od tega porabi dobrih 300 EUR za darila družinskih članov, ostalo pa je namenjeno nakupu hrane in za darila svojim prijateljem, ki jim potrošniki v povprečju namenijo 50 EUR. Številni popusti, ki jih ponuja črni petek, omogočajo, da lahko darila kupijo tudi vsi tisti, ki bi si jih sicer težje privoščili. In kaj je bolje kot to, da so ti darila na voljo po izjemno ugodnih cenah?

Tudi spletna trgovina Petrol eShop vam na Black Friday ponuja odlično ponudbo z izjemnimi popusti

Black Friday je bil sprva namenjen le nakupovanju v trgovinah, z razvojem svetovnega spleta pa je tudi spletna trgovina poskrbela za popuste na Black Friday. Spletna trgovina je odlična rešitev, če ne maraš gneče, ti primanjkuje časa ali pa enostavno obožuješ nakupovanje iz naslonjača.

Zato ne spreglejte odlične ponudbe na črni petek, ki vam jo ponuja tudi spletna trgovina Petrol eShop. Popusti, ki so vam na voljo, so prava priložnost, da poceni kupite številne izdelke za decembrska darila, ob tem pa izkoristite še brezplačno dostavo na več kot 300 bencinskih servisov. Ne pozabite! Popusti, ki vam jih na Black Friday ponuja spletna trgovina eShop, so na voljo že ob polnoči, zato se nanje pripravite že kakšen dan prej.

Cyber Monday oziroma kibernetični ponedeljek je super priložnost za poceni spletne nakupe, ki potekajo vsako leto na prvi ponedeljek po črnem petku. Letos nas bo Cyber Monday razveselil 30. novembra, to pa bo tudi prava priložnost, da kupite božična darila za svoje najbližje.

Kibernetični ponedeljek je mlajša različica črnega petka

V zadnjih letih se je črni petek razvlekel kar v cel konec tedna, ko se nakupovalna mrzlica in številni popusti zaključijo na kibernetični ponedeljek oziroma Cyber Monday. Kibernetični ponedeljek so si leta 2005 izmislili ameriški spletni trgovci, kot neke vrste protiutež večjim trgovinam, v katerih so bili do tedaj na voljo le popusti in razprodaje na črni petek.

Zaradi nizke hitrosti interneta sprva spletna trgovina na kibernetični ponedeljek ni dosegla takšnih vrednosti kot jih danes. Ker pa je spletna trgovina vedno bolj priljubljena, ni nič nenavadnega, da je postal kibernetični ponedeljek v nekaterih državah prodajno celo uspešnejši od črnega petka.

Spletna trgovina je na kibernetični ponedeljek zaradi razvoja mobilne tehnologije zelo priljubljena

Prednosti spletne prodaje pa so hitro prepoznali tudi večji trgovci, zato so mnogi od njih na Cyber Monday razširili svojo ponudbo tudi v spletno trgovino. Danes boste težko iskali izdelek, ki ga spletna trgovina ne bi ponujala, vse skupaj pa je z razvojem mobilne tehnologije postalo toliko bolj dostopno in enostavno, ne glede na to ali gre za kibernetični ponedeljek ali ne. Spletna trgovina je na Cyber Monday svojim kupcem sprva ponujala le izdelke elektronike in računalništva, v zadnjih letih pa so na voljo izjemni popusti tudi za številne druge izdelke.

Popusti in akcije na Cyber Monday so tako za številne kupce izjemno priljubljeni, saj je spletna trgovina za marsikoga že del vsakdanjika. Prednosti, ki jih ponuja spletna trgovina in kupovanje v njej, so za marsikoga odločilnega pomena tudi na kibernetični ponedeljek. Popusti namreč niso edina prednost, ampak lahko na Cyber Monday nakupuješ tudi popolnoma brez stresa, gneče in z veliko mero zadovoljstva izbereš darila za božično obdarovanje.

Zanimiva darila vam na Cyber Monday ponuja tudi spletna trgovina Petrol eShop

Tudi spletna trgovina Petrol eShop vam na kibernetični ponedeljek nudi odlično ponudbo z izjemnimi popusti za številne izdelke.

Če se želite izogniti nakupovanju božičnih daril v zadnjem trenutku, potem je spletna trgovina Petrol eShop na Cyber Monday prava izbira. V njej boste dobili odlične ideje za darila, izjemni popusti pa bodo bistveno pripomogli k temu, da boste prihranili tudi nekaj denarja in energije. In med katerimi izdelki lahko izbirate?

Tudi, če ne iščešete izdelkov elektronike, so popusti na kibernetični ponedeljek oziroma Cyber Monday dovolj mamljivi, da pobrskate tudi po ostali ponudbi, kjer boste zagotovo našli zanimive izdelke za darila. Še posebej so v tem času iskane in zanimive igrače za otroke različnih starosti, ki jih za darila v tem času izročajo otrokom trije decembrski dobri možje. To pa ni vse, kar vam je na voljo za decembrska darila. Spletna trgovina vam na Cyber Monday ponuja tudi druge izdelke s popusti, na primer gospodinjske aparate, opremo za avto, športno opremo in še mnogo drugega.